Kertaterapia avuksi eteenpäin

KERTATERAPIA on 90 minuutin mittainen yhden kerran terapia, jonka tarkoitus on olla mahdollisimman hyödyllinen jo yhdellä tapaamisella. Kertaterapiaa voi kutsua myös konsultaatioksi, valmennukseksi tai palaveriksi, joka on luonteeltaan terapeuttinen. Myös etänä verkossa ja puhelimella. 

Tarvitsetko apua eteenpäin? Kaipaatko muutosta? Kannatko huonoa oloa? Kertaterapia on ratkaisukeskeistä ja asiakaslähtöistä ja sopii monenlaisiin aiheisiin avuksi eteenpäin. 

Kertaterapia sopii:
- yksilötapaamiseen
- puolison, kumppanin, ystävän tai perheenjäsenen kanssa
- perheelle
- ryhmille
- työpaikoille

Mikä terapiassa auttaa ja vaikuttaa?

Mielen ja kehon hoitoa

Kertaterapia (single session therapy) syntyi, kun tutkittaessa huomattiin, että jo yksi terapiatapaaminen voi olla hyödyllinen. Mallia on kehitetty 1990-luvulta lähtien ja se on tutkimuksissa osoitettu vaikuttavaksi ja kustannustehokkaaksi. 

Terapiaa ajatellaan usein pitkänä prosessina, mutta tavallisempaa on käydä terapiassa kerran, pari tai tarpeen mukaan. Kertaterapia sopii hyvin myös pitempää psykoterapiaa odotellessa tai jos haluat kokeilla terapiaa. 

Ihmisten ongelma ei ole se, että he eivät tiedä, mitä ongelmalle pitää tehdä. Ongelma on se, että he eivät tiedä tietävänsä. - Milton H. Erickson