Hyvinvointiin ja työhön

 Terapiaa ja työnohjausta Suupohjassa ja Kankaanpään seudulla. 

Myös verkossa ja puhelimella, missä oletkin.


Miksi terapiaa?

Haluat voida paremmin

Haluat apua ongelmaan, haluat muutosta.

Haluat puhua mieltä painavista asioista. 

Haluat miettiä elämääsi, tilannettasi, itseäsi, tunteitasi.

Haluat lisätä itsetuntemustasi.  

Haluat kokeilla terapiaa. 


Mitä terapia on?

  Terapiassa voit puhua luottamuksellisesti mistä tahansa aiheesta tai ongelmasta. Tavoitteena on hyvinvoinnin lisääminen sekä voimavarojen ja keinojen löytäminen elämän eri tilanteissa.  
  Voit sopia yhden terapiatapaamisen tai voimme työskennellä pitempään ja tavoitteellisesti aiheesi mukaan. Voit sopia terapian myös yhdessä ystävän, puolison, kumppanin tai perheenjäsenen kanssa. 
  Tyypillinen asiakas terapiassa voi olla kuka tahansa. Itse olen työskennellyt erityisesti nuorten aikuisten, opiskelijoiden ja työikäisten naisten kanssa. Tavallisia aiheita ovat elämänmuutokset, jaksaminen ja stressi, itsetunto, masennus, ihmissuhteet, tunteet ja tunnelukot, työ ja opiskelu, juominen ja päihteet, riippuvuudet, kiusaaminen, henkinen väkivalta sekä erilaiset mieltä painavat aiheet. 

  PALVELUT

  Kertaterapia hyödyllinen yhden kerran terapia avuksi eteenpäin (90 min.)

  Lyhytterapia kerran, pari tai pitempään (60 min.)

  Työhön ja opiskeluun valmennusta ja työnohjausta 

  Skeematerapia - irti elämää haittaavista tunnelukoista

  EFT-taputtelu stressiin ja negatiivisiin tunteisiin; EFT-itsetyöskentelyn opastus (Emotional Freedom Techniques, akupunktiopisteiden taputtelu)Missä ja miten?

Isojoella Suupohjassa Etelä-Pohjanmaalla, n. 40 km Kankaanpäästä, Kauhajoelta ja Kristiinankaupungista; myös kotikäynnit.

Etänä verkossa ja puhelimella, missä oletkin.

Työnohjaus työhön, opiskeluun ja johtamiseen liittyvät aiheet. Työnohjausta myös lähiseudulla. Suupohja (Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Kurikka, Teuva); Kankaanpää ja Pohjois-Satakunta.

Tervetuloa! Sirpa Länsivuorilyhytterapia ja työnohjaus, psykoterapeuttiset valmiudet, FM, jatko-opiskelija, informaatio-tutkimus ja johtaminenTERAPIAHINNAT:

 • Lyhytterapia 55 €/60 min. 
 • Kertaterapia 75 €/90 min. 
 • Tutustu terapiaan -tunti 45 €

Luennot, koulutus ja ryhmänohjaus: hyvinvointi, työhyvinvointi, johtaminen, ratkaisukeskeisyys, nuoret ja päihteet, riippuvuudet