Lyhytterapia

HYÖDYLLINEN LYHYTTERAPIA

Stressiä, väsymystä, huonoa oloa tai ongelmia ei kannata pitkittää. Lyhytterapia on helppo tapa kokeilla, voisiko terapia auttaa. Lyhytterapia onnistuu hyvin myös etänä verkkoterapiana ja puhelimella. 

Lyhytterapiassa työskennellään tehokkaasti ja tavoitteellisesti sinun parhaaksesi.

Yritämme selvitä asioista usein samoilla keinoilla tai yksin. Lyhytterapiassa voit löytää uusia keinoja ja mahdollisuuksia ja parantaa itsetuntemustasi. Joskus on hyödyllisintä ja tärkeintä päästä vain puhumaan. 

Tarjoamani lyhytterapia on auttanut mm. masennuksessa, ns. tunnelukoissa, itseluottamuksen ja itsearvostuksen vahvistumisessa sekä päihde- ym. riippuvuuksista irrottautumisessa. 

Mielen ja kehon hoitoa

Mikä terapiassa auttaa ja vaikuttaa?

MITEN TOIMIN, KUN HALUAN TERAPIA-AJAN?

Voit sopia lyhytterapia-ajan helposti ilman lähetettä. Voimme tavata Isojoella tai etänä verkossa ja puhelimella, varaat vain ajan. Voit myös soittaa tai lähettää viestin.

MITÄ LYHYTTERAPIA ON?

Lyhytterapiassa voit käydä kerran, pari tai pitempään. Pisimmillään lyhytterapia voi kestää useamman kuukauden. Lyhytterapia on asiakaslähtöistä yhdessä työskentelyä. 

TERAPIATARINOITA (Instagram)

Tarjoamani lyhytterapia ei ole Kelan tukemaa psykoterapiaa eikä se nimensä mukaisesti ole tarkoitettu vuosia kestäväksi terapiaksi. 

Lyhytterapia-koulutus sisältää psykoterapeuttiset valmiudet ja lyhytterapia on hyvä vaihtoehto myös pitempää psykoterapiaa odotellessa. 

Kelan tukemaan tai julkisen terveydenhuollon psykoterapiaan hakeutumisesta löytyy opas Mielenterveystalo.fi-sivustolta:

Psykoterapiaan hakeutujan opas

MITÄ MAKSAA, MITEN MAKSAN?

Lyhytterapian hinta on 55 euroa/60 minuuttia. Voit maksaa terapian joko käyntisi yhteydessä tai laskulla. 

VAI SITTENKIN KERTATERAPIA?

Kertaterapiahyödyllinen yhden kerran terapia, 90 min/65 euroa. 


Asiakkaiden kokemuksia

Nainen, 28, Tampere: Oon opinnoissa ja työssä ottanu tosi raskaasti kaikkia juttuja ja syyttäny sitten itteeni. En oo yhtään luottanu itteeni. On tosi iso muutos, kun en enää koe noin, vaan voin olla vapaammin. Näen asiat nyt eri tavalla enkä syyttele turhaan itteeni. Terapiasta on ollu tosi iso apu.     

Nainen, 50, Etelä-Pohjanmaa: Olen kokenut käynnit pelkästään positiivisena ja on ollut helppo puhua. Jaksoit uskoa ja oon alkanut ymmärtämään paremmin itteäni, oon mikä oon. Terapiaa parhaimmillaan, matka itseeni. Kiitos! 


Kysy myös luennoista ja ryhmistä! Hyvinvointi, työhyvinvointi, ratkaisukeskeisyys, riippuvuudet, nuoret ja päihteet