LYHYTTERAPIA AVUKSI

Pahaa oloa, stressiä ja ongelmia ei kannata pitkittää. Sovi lyhytterapia helposti ja nopeasti. 

Voit sopia yhden tapaamisen tai pitemmän terapian. 

Lyhytterapia auttaa löytämään vaihtoehtoja, voimavaroja, uusia näkökulmia ja toivoa eteenpäin.

Yleensä jo pelkkä pysähtyminen, puhuminen ja tilanteen selkiyttäminen auttavat.

Lyhytterapia on asiakaslähtöistä, voimavarakeskeistä ja tavoitteellista työskentelyä missä tahansa elämäntilanteessa. Tärkeintä voi olla se, että pääset puhumaan ja tulet kuulluksi.

Sovellan koulutusteni mukaisia psykososiaalisia menetelmiä ja terapiamuotoja aiheestasi, tilanteesta ja toivomuksistasi riippuen.

Jo yksikin terapiakäynti on todettu hyödylliseksi. Lyhytterapiassa voit käydä tarpeen mukaan tai sovi itsellesi sopiva lyhytterapiajakso, esimerkiksi 3-8 kertaa tai 2-12 kuukautta.

Tarjoamani lyhytterapia sopii hyvin myös alkoholi-, päihde- ja peliongelmissa sekä riippuvuuksista irrottautumiseen.  

Kelan tukemaan tai julkisen terveydenhuollon psykoterapiaan hakeutumisesta löydät tietoa esim.:

Psykoterapiaan hakeutujan opas


ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Nainen, työuupumus, kahdeksan kerran lyhytterapia, Itä-Suomi: Kiitos terapiasta. Se oli minulle tärkeää juuri tuossa toipumisen vaiheessa. Kaikki mitä käytit apuna terapiassa oli hyvää. EFT:tä käytän viikoittain nyt itsekin hyväksi ja rauhoittaa mieltä hyvin. Toipuminen etenee pienin askelin. Paljon olen jo oivaltanut, mikä mulle tekee hyvää. Olo on jo selkeästi parempi.

Nainen, 28, Tampere, lyhytterapia puoli vuotta: Oon opinnoissa ja työssä ottanu tosi raskaasti kaikkia juttuja ja syyttäny sitten itteeni. En oo yhtään luottanu itteeni. On tosi iso muutos, kun en enää koe noin, vaan voin olla vapaammin. Näen asiat nyt eri tavalla enkä syyttele ja arvostele turhaan itteeni. Terapiasta on ollut tosi iso apu.  

Nainen, 50, alkoholismi, vuoden lyhytterapia: Olen kokenut käynnit pelkästään positiivisena ja on ollut helppo puhua. Jaksoit uskoa ja oon alkanut ymmärtämään paremmin itteäni, oon mikä oon. Terapiaa parhaimmillaan, matka itseeni. Kiitos! 

Mies, 42, vuoden lyhytterapia, alkoholismi ja masennus, Etelä-Suomi: Etsin apua alkoholismiin, kun pohja alkoi häämöttää. Elämä pyöri täysin juomisen ympärillä, vaikka kävin töissä, perhe oli juuri ja juuri kasassa. Masennusta oli ollut jo pitkään ja jo teini-ikäisenä oli ensimmäisen kerran ahdistusta. Juominen on ollut hyvä lääke ja laastari kaikkeen. Pienellä paikkakunnalla on vaikea hakea apua, joten etsin apua netistä, tämä tuli sitten vastaan. Vuosi on ollut raitistumista ja paljon muutakin, olen oppinut itseäni ja löytänyt vertaisryhmät, tästä on hyvä jatkaa.    

HYVINVOINTIIN JA TYÖHÖN (Instagram)