LYHYTTERAPIA AVUKSI

Mielen hyvinvointia. Ongelmista ratkaisuihin.

Voit sopia lyhytterapian helposti ja nopeasti. Voit käydä kerran tai pitempään.

Lyhytterapia auttaa löytämään vaihtoehtoja, voimavaroja, uusia näkökulmia ja toivoa eteenpäin.

Usein jo pelkkä pysähtyminen, puhuminen ja tilanteen jäsentäminen auttavat eteenpäin.

Käytän koulutusteni mukaisia psykososiaalisia menetelmiä ja terapiamuotoja aiheesi, tilanteesi ja toivomustesi mukaan joustavasti ja asiakaslähtöisesti (ratkaisu- ja voimavarakeskeinen lyhytterapia, kognitiivinen skeematerapia, hyväksymis- ja omistautumisterapia, EFT-akupunktiotaputtelu, sosionomi AMK mielenterveys, päihteet, psykososiaalinen työ ja kriisityö, FM sivuaineet kasvatustiede ja psykologia).

Tarjoamani lyhytterapia sopii hyvin myös alkoholi-, päihde- ja peliongelmissa, riippuvuuksista irrottauduttaessa, kriisitilanteissa ja psykoterapiaan pääsyä odottaessa. Katso myös kertaterapia


ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Nainen, työuupumus, kahdeksan kerran lyhytterapia, Itä-Suomi: Kiitos terapiasta. Se oli minulle tärkeää juuri tuossa toipumisen vaiheessa. Kaikki mitä käytit apuna terapiassa oli hyvää. EFT:tä käytän viikoittain nyt itsekin hyväksi ja rauhoittaa mieltä hyvin. Toipuminen etenee pienin askelin. Paljon olen jo oivaltanut, mikä mulle tekee hyvää. Olo on jo selkeästi parempi.

Nainen, 28, Tampere, lyhytterapia puoli vuotta: Oon opinnoissa ja työssä ottanu tosi raskaasti kaikkia juttuja ja syyttäny sitten itteeni. En oo yhtään luottanu itteeni. On tosi iso muutos, kun en enää koe noin, vaan voin olla vapaammin. Näen asiat nyt eri tavalla enkä syyttele ja arvostele turhaan itteeni. Terapiasta on ollut tosi iso apu.