LYHYTTERAPIA AVUKSI

Mielen hyvinvointi. Ongelmista ratkaisuihin.

Voit sopia lyhytterapian helposti ja nopeasti, käydä kerran tai pitempään.

Lyhytterapia auttaa löytämään vaihtoehtoja, voimavaroja, uusia näkökulmia ja toivoa eteenpäin.

Yleensä jo pelkkä pysähtyminen, puhuminen ja tilanteen jäsentäminen auttavat.

Lyhytterapiassa voit käydä tarpeen mukaan, käynti kerrallaan tai sopia pitemmän ja tavoitteellisen lyhytterapian: 3-5-8-10 kertaa tai 1-12 kuukautta. Kysy lisää.

Käytän koulutusteni mukaisia psykososiaalisia menetelmiä ja terapiamuotoja aiheesi, tilanteesi ja toivomustesi mukaan joustavasti ja asiakaslähtöisesti.

Tarjoamani lyhytterapia sopii hyvin myös alkoholi-, päihde- ja peliongelmissa, riippuvuuksista irrottauduttaessa ja psykoterapiaan pääsyä odottaessa.


ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Nainen, työuupumus, kahdeksan kerran lyhytterapia, Itä-Suomi: Kiitos terapiasta. Se oli minulle tärkeää juuri tuossa toipumisen vaiheessa. Kaikki mitä käytit apuna terapiassa oli hyvää. EFT:tä käytän viikoittain nyt itsekin hyväksi ja rauhoittaa mieltä hyvin. Toipuminen etenee pienin askelin. Paljon olen jo oivaltanut, mikä mulle tekee hyvää. Olo on jo selkeästi parempi.

Nainen, 28, Tampere, lyhytterapia puoli vuotta: Oon opinnoissa ja työssä ottanu tosi raskaasti kaikkia juttuja ja syyttäny sitten itteeni. En oo yhtään luottanu itteeni. On tosi iso muutos, kun en enää koe noin, vaan voin olla vapaammin. Näen asiat nyt eri tavalla enkä syyttele ja arvostele turhaan itteeni. Terapiasta on ollut tosi iso apu. 

Nainen, 50, alkoholismi, vuoden lyhytterapia: Olen kokenut käynnit pelkästään positiivisena ja on ollut helppo puhua. Jaksoit uskoa ja oon alkanut ymmärtämään paremmin itteäni, oon mikä oon. Terapiaa parhaimmillaan, matka itseeni. Kiitos!

Mies, 42, vuoden lyhytterapia, alkoholismi ja masennus, Etelä-Suomi: Etsin apua alkoholismiin, kun pohja alkoi häämöttää. Elämä pyöri täysin juomisen ympärillä, vaikka kävin töissä, perhe oli juuri ja juuri kasassa. Masennusta oli ollut jo pitkään ja jo teini-ikäisenä oli ensimmäisen kerran ahdistusta. Juominen on ollut hyvä lääke ja laastari kaikkeen. Pienellä paikkakunnalla on vaikea hakea apua, joten etsin apua netistä, tämä tuli sitten vastaan. Vuosi on ollut raitistumista ja paljon muutakin, olen oppinut itseäni ja löytänyt vertaisryhmät, tästä on hyvä jatkaa.    

HYVINVOINTIIN JA TYÖHÖN (Instagram)