Lyhytterapia avuksi

LYHYTTERAPIA NETISSÄ JA SUUPOHJASSA

Huonoa oloa, stressiä ja ongelmia ei kannata pitkittää. Ota lyhytterapia avuksi. Tapaamisen voi sopia etänä tai Isojoella ja sen lähiseuduilla.

Voit sopia yhden tapaamisen tai pitemmän terapian. Lyhytterapia on asiakas- ja voimavarakeskeistä työskentelyä missä tahansa elämäntilanteessa tai tavoitteesi mukaan.

Lyhytterapian hinta on 55 €/60 minuuttia, maksu käteisellä tai laskulla. 

Pitempi lyhytterapia, esimerkiksi 3, 5 tai 10 kertaa tai 3-6 kuukautta -> hinta sovitun suunnitelman mukaan, voi sisältää esimerkiksi tapaamisia, soittoja ja tehtäviä.

Kertaterapia on hyödyllinen 90 minuutin mittainen yhden kerran terapia avuksi eteenpäin. 

Kelan tukemaan tai julkisen terveydenhuollon psykoterapiaan hakeutumisesta löydät tietoa esim.:

Psykoterapiaan hakeutujan opas


ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Nainen, työuupumus, kahdeksan kerran lyhytterapia, Itä-Suomi: Kiitos terapiasta. Se oli minulle tärkeää juuri tuossa toipumisen vaiheessa. Kaikki mitä käytit apuna terapiassa oli hyvää. EFT:tä käytän viikoittain nyt itsekin hyväksi ja rauhoittaa mieltä hyvin. Toipuminen etenee pienin askelin. Paljon olen jo oivaltanut, mikä mulle tekee hyvää. Olo on jo selkeästi parempi.

Nainen, 28, Tampere, lyhytterapia puoli vuotta: Oon opinnoissa ja työssä ottanu tosi raskaasti kaikkia juttuja ja syyttäny sitten itteeni. En oo yhtään luottanu itteeni. On tosi iso muutos, kun en enää koe noin, vaan voin olla vapaammin. Näen asiat nyt eri tavalla enkä syyttele ja arvostele turhaan itteeni. Terapiasta on ollut tosi iso apu.  

Nainen, 50, alkoholismi, reilun vuoden lyhytterapia: Olen kokenut käynnit pelkästään positiivisena ja on ollut helppo puhua. Jaksoit uskoa ja oon alkanut ymmärtämään paremmin itteäni, oon mikä oon. Terapiaa parhaimmillaan, matka itseeni. Kiitos! 

Mies, 42, vuoden lyhytterapia, alkoholismi ja masennus, Etelä-Suomi: Etsin apua alkoholismiin, kun pohja alkoi häämöttää. Elämä pyöri täysin juomisen ympärillä, vaikka kävin töissä, perhe oli juuri ja juuri kasassa. Masennusta oli ollut jo pitkään ja jo teini-ikäisenä oli ensimmäisen kerran ahdistusta. Juominen on ollut hyvä lääke ja laastari kaikkeen. Pienellä paikkakunnalla on vaikea hakea apua, joten etsin apua netistä, tämä tuli sitten vastaan. Vuosi on ollut raitistumista ja paljon muutakin, olen oppinut itseäni ja löytänyt vertaisryhmät, tästä on hyvä jatkaa.