Lyhytterapia

HYÖDYLLINEN LYHYTTERAPIA

Stressiä, huonoa oloa ja ongelmia ei kannata pitkittää. Lyhytterapia on helppo tapa kokeilla, voisiko terapia auttaa. Lyhytterapia onnistuu hyvin myös etänä, verkossa tai puhelimella, kerran tai pitempään.

Lyhytterapia on tavoitteellista ja asiakaslähtöistä yhdessä työskentelyä. Lyhytterapia-koulutus sisältää psykoterapeuttiset valmiudet ja lyhytterapia on hyvä vaihtoehto myös pitempää psykoterapiaa odotellessa.

TERAPIATARINOITA (Instagram)

Tarjoamani lyhytterapia ei ole Kelan tukemaa psykoterapiaa eikä se nimensä mukaisesti ole tarkoitettu vuosia kestäväksi terapiaksi. 

Kelan tukemaan tai julkisen terveydenhuollon psykoterapiaan hakeutumisesta löytyy opas Mielenterveystalo.fi-sivustolta:

Psykoterapiaan hakeutujan opas

MITÄ MAKSAA, MITEN MAKSAN?

Lyhytterapian hinta on 55 euroa/60 minuuttia. Voit maksaa terapian joko käyntisi yhteydessä tai laskulla. 

VAI KERTATERAPIA?

Kertaterapia on hyödyllinen yhden kerran terapia avuksi eteenpäin, 90 min/75 euroa. 


Asiakkaiden kokemuksia

Nainen, 28, Tampere: Oon opinnoissa ja työssä ottanu tosi raskaasti kaikkia juttuja ja syyttäny sitten itteeni. En oo yhtään luottanu itteeni. On tosi iso muutos, kun en enää koe noin, vaan voin olla vapaammin. Näen asiat nyt eri tavalla enkä syyttele ja arvostele turhaan itteeni. Terapiasta on ollu tosi iso apu.     

Nainen, 50, Etelä-Pohjanmaa: Olen kokenut käynnit pelkästään positiivisena ja on ollut helppo puhua. Jaksoit uskoa ja oon alkanut ymmärtämään paremmin itteäni, oon mikä oon. Terapiaa parhaimmillaan, matka itseeni. Kiitos!