LYHYTTERAPIA AVUKSI

Pahaa oloa, stressiä ja ongelmia ei kannata pitkittää. Yhdessä ratkaisut löytyvät nopeammin. Sovi lyhytterapia helposti ja nopeasti. 

Voit sopia yhden tapaamisen tai pitemmän terapian. 

Lyhytterapia auttaa löytämään mahdollisuuksia, vaihtoehtoja, voimavaroja, toivoa ja askeleita eteenpäin.

Yleensä jo pelkkä pysähtyminen ja tilanteen tutkiminen auttavat.

Lyhytterapia on asiakas- ja voimavarakeskeistä työskentelyä missä tahansa elämäntilanteessa.

Sovellan lyhytterapiassa koulutusteni mukaisia vaikuttavia psykososiaalisia menetelmiä ja eri terapiamuotoja aiheestasi, tilanteesta ja toivomuksistasi riippuen. Palvelu on luottamuksellinen ja siitä ei tule merkintöjä julkisiin ja muihin rekistereihin.

Jo yksikin terapiakäynti on todettu hyödylliseksi. Pitempi lyhytterapia voi olla esimerkiksi 3-20 kertaa tai 1-12 kuukautta -> hinta sovitun suunnitelman mukaan, voi sisältää esimerkiksi tapaamisia, soittoja ja tehtäviä.

Lyhytterapia sopii hyvin myös alkoholi- ja päihdeongelmien käsittelyyn ja riippuvuuksista irrottauduttaessa. 

Kertaterapia on hyödyllinen 90 minuutin mittainen yhden kerran terapia. 

Kelan tukemaan tai julkisen terveydenhuollon psykoterapiaan hakeutumisesta löydät tietoa esim.:

Psykoterapiaan hakeutujan opas


ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Nainen, työuupumus, kahdeksan kerran lyhytterapia, Itä-Suomi: Kiitos terapiasta. Se oli minulle tärkeää juuri tuossa toipumisen vaiheessa. Kaikki mitä käytit apuna terapiassa oli hyvää. EFT:tä käytän viikoittain nyt itsekin hyväksi ja rauhoittaa mieltä hyvin. Toipuminen etenee pienin askelin. Paljon olen jo oivaltanut, mikä mulle tekee hyvää. Olo on jo selkeästi parempi.

Nainen, 28, Tampere, lyhytterapia puoli vuotta: Oon opinnoissa ja työssä ottanu tosi raskaasti kaikkia juttuja ja syyttäny sitten itteeni. En oo yhtään luottanu itteeni. On tosi iso muutos, kun en enää koe noin, vaan voin olla vapaammin. Näen asiat nyt eri tavalla enkä syyttele ja arvostele turhaan itteeni. Terapiasta on ollut tosi iso apu.  

Nainen, 50, alkoholismi, reilun vuoden lyhytterapia: Olen kokenut käynnit pelkästään positiivisena ja on ollut helppo puhua. Jaksoit uskoa ja oon alkanut ymmärtämään paremmin itteäni, oon mikä oon. Terapiaa parhaimmillaan, matka itseeni. Kiitos! 

Mies, 42, vuoden lyhytterapia, alkoholismi ja masennus, Etelä-Suomi: Etsin apua alkoholismiin, kun pohja alkoi häämöttää. Elämä pyöri täysin juomisen ympärillä, vaikka kävin töissä, perhe oli juuri ja juuri kasassa. Masennusta oli ollut jo pitkään ja jo teini-ikäisenä oli ensimmäisen kerran ahdistusta. Juominen on ollut hyvä lääke ja laastari kaikkeen. Pienellä paikkakunnalla on vaikea hakea apua, joten etsin apua netistä, tämä tuli sitten vastaan. Vuosi on ollut raitistumista ja paljon muutakin, olen oppinut itseäni ja löytänyt vertaisryhmät, tästä on hyvä jatkaa.    

HYVINVOINTIIN JA TYÖHÖN (Instagram)