Lyhytterapia

HYÖDYLLINEN LYHYTTERAPIA

Stressiä, huonoa oloa ja ongelmia ei kannata pitkittää. Lyhytterapia sopii moniin aiheisiin ja ongelmiin. 

Lyhytterapia on tavoitteellista yhdessätyöskentelyä aiheesi mukaan. 

Käytän erityisesti ratkaisu- ja voimavarakeskeistä, skeematerapeuttista ja psykososiaalista, ihmisen kokonaisuutena sosiaalisessa ympäristössään huomioivaa työtapaa sekä kehollista EFT-taputtelua tarpeesi ja toiveesi mukaan. 

Voit sopia joko yhden tapaamisen tai useamman kerran terapian. Tapaaminen onnistuu myös etänä.

TERAPIATARINOITA (Instagram)


Tarjoamani lyhytterapia ei ole Kelan tukemaa psykoterapiaa eikä se nimensä mukaisesti ole tarkoitettu vuosia kestäväksi terapiaksi. 

Kelan tukemaan tai julkisen terveydenhuollon psykoterapiaan hakeutumisesta löytyy opas Mielenterveystalo.fi-sivustolta:

Psykoterapiaan hakeutujan opas

MITÄ MAKSAA, MITEN MAKSAN?

Lyhytterapian hinta on 55 euroa/60 minuuttia. Voit maksaa terapian joko käyntisi yhteydessä tai saat laskun.

VAI KERTATERAPIA?

Kertaterapia on hyödyllinen yhden kerran terapia avuksi eteenpäin, 90 min/75 euroa. 


ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Nainen, työuupumus, kahdeksan kerran lyhytterapia, Itä-Suomi: Kiitos terapiasta. Se oli minulle tärkeää juuri tuossa toipumisen vaiheessa. Kaikki mitä käytit apuna terapiassa oli hyvää. EFT:tä käytän viikoittain nyt itsekin hyväksi ja rauhoittaa mieltä hyvin. Toipuminen etenee pienin askelin. Paljon olen jo oivaltanut, mikä mulle tekee hyvää. Olo on jo selkeästi parempi.

Nainen, 28, Tampere, lyhytterapia puoli vuotta: Oon opinnoissa ja työssä ottanu tosi raskaasti kaikkia juttuja ja syyttäny sitten itteeni. En oo yhtään luottanu itteeni. On tosi iso muutos, kun en enää koe noin, vaan voin olla vapaammin. Näen asiat nyt eri tavalla enkä syyttele ja arvostele turhaan itteeni. Terapiasta on ollut tosi iso apu.  

Nainen, 50, Etelä-Pohjanmaa, reilun vuoden lyhytterapia: Olen kokenut käynnit pelkästään positiivisena ja on ollut helppo puhua. Jaksoit uskoa ja oon alkanut ymmärtämään paremmin itteäni, oon mikä oon. Terapiaa parhaimmillaan, matka itseeni. Kiitos! 

Mies, 42, vuoden lyhytterapia, päihderiippuvuus ja masennus, Etelä-Suomi: Etsin apua alkoholismiin, kun pohja alkoi häämöttää. Elämä pyöri täysin juomisen ympärillä, vaikka kävin töissä, perhe oli juuri ja juuri kasassa. Masennusta oli ollut jo pitkään ja jo teini-ikäisenä oli ensimmäisen kerran ahdistusta. Juominen on ollut hyvä lääke kaikkeen. Pienellä paikkakunnalla on vaikea hakea apua, joten etsin apua netistä, tämä tuli sitten vastaan. Vuosi on ollut raitistumista ja paljon muutakin, olen oppinut itseä ja löytänyt vertaisryhmät, tästä on hyvä jatkaa.