Apua alkoholiongelmissa ja riippuvuuksissa

IRTI JUOMISESTA JA RIIPPUVUUKSISTA 

Mietitkö omaa juomista tai muuta päihdekäyttöä?

Etsitkö apua alkoholismiin? Tai muuhun riippuvuuteen?

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovi aika etänä, puhelimella tai Isojoella Suupohjassa (n. 40 km Karijoki, Karvia, Kauhajoki, Kristiinankaupunki, Kurikka, Merikarvia, Siikainen, Teuva).

Voit ottaa yhteyttä myös peli-, rahapeli-, lääke- ja muissa riippuvuuksissa sekä läheisenä.

Alkoholi- ja päihderiippuvuus on parantumaton ja etenevä aivosairaus, jossa käytön hallinta ei enää onnistu. Sairastumisesta ei tarvitse kokea häpeää tai huonommuutta, vaan sitä voi verrata muihin sairauksiin, joihin apua on löydettävissä. Tärkeimmät keinot ovat keskustelu tilanteesta, tiedon saaminen riippuvuuksista, erilaiset psykososiaaliset ja terapeuttiset menetelmät sekä vertaistuki.

OTA YHTEYTTÄ HELPOSTI JA NOPEASTI

Sovi kertatapaaminen etänä, puhelimella tai Suupohjassa Isojoella.

Lyhytterapia auttaa saavuttamaan tavoitteesi. Sovi yksi tapaaminen tai pitempi terapia, hinta määräytyy sovitun suunnitelman mukaan.

Maksuton puhelu tai etätapaaminen: tietoa ja keinoja eteenpäin.

Työnohjausta (STOry) päihde- ja riippuvuustyöhön:

Työhyvinvointi, jaksaminen, ratkaisukeskeinen työote osana työhyvinvointia ja asiakastyön laatua, johtaminen ja esihenkilötyö, työn kehittäminen, tuloksellisuus ja vaikuttavuus, johtamisviestintä, traumainformoitu työote ja työpaikka.

Asiakaskokemuksia

Nainen, 50, alkoholismi, lyhytterapia: Olen kokenut käynnit pelkästään positiivisena ja on ollut helppo puhua. Jaksoit uskoa ja oon alkanut ymmärtämään paremmin itteäni, oon mikä oon. Terapiaa parhaimmillaan, matka itseeni. Kiitos!

Mies, 42, lyhytterapia, alkoholismi ja masennus, Etelä-Suomi: Etsin apua alkoholismiin, kun pohja alkoi häämöttää. Elämä pyöri täysin juomisen ympärillä, vaikka kävin töissä, perhe oli juuri ja juuri kasassa. Masennusta oli ollut jo pitkään ja jo teini-ikäisenä oli ensimmäisen kerran ahdistusta. Juominen on ollut hyvä lääke ja laastari kaikkeen. Pienellä paikkakunnalla on vaikea hakea apua, joten etsin apua netistä, tämä tuli sitten vastaan. Vuosi on ollut raitistumista ja paljon muutakin, olen oppinut itseäni ja löytänyt vertaisryhmät, tästä on hyvä jatkaa.